fredag 3 juli 2009

Jag vill bo i en svamp...

... annars får jag kramp! Det är lite löjligt, men Electric Banana Band gör mig verkligen på barnsligt glatt humör! Layouten nedanför kom ur ett sånt rus, och den har ingenting med katten eller någonting att göra, helt meningslöst rolig att göra bara ;-)



Annars känner jag lite som Alex skriver i din blogg just nu, fast jag skyller på "roliga veckan"-hormoner och värmen. Jag är en sån där som inte mår bra när temperaturerna blir väldigt höga eller låga, även om jag älskar att det är soligt! :)

I lägenheten är det 28 grader, och eftersom jag jobbar hemifrån med butiken så blir det ganska varmt efter ett tag! Vi har AC, men det skulle bli svindyrt att kyla ned hela lägenheten och hela dagarna, den är alldeles för stor. Så jag får väl helt enkelt finna mig! Nu ska jag sluta klaga, tack om ni orkade läsa ända hit ;-)

Fortsatt trevlig kväll och god natt!

5 kommentarer:

scraprookie sa...

Jag känner med dig..man ska inte klaga men fööörr varmt är inte nice heller*s*.Älskar ditt svamp tema..rolig LO man blir glad i hela kroppen när man ser den~ God natt,sov gott...Kramen

Nenne sa...

Emma! Jag blir såååå glad varje gång du uppdaterar din blogg med dina underbara skapelser - älskar hur du bygger upp ett landskap med papper och band så där! Såå häftigt!

Du gör ett suveränt jobb med din shop så kämpa på - du är bäst, tjejen!
Storkramen
/Nenne

Nina sa...

Äh, alla har vi behov för att släppa ut lite klagomål ibland - hoppas att det hela känns lite bättre nu i alla fall!
Jättefin layout! Gillar detaljen med ugglorna :)

Kram i sommarvärmen!

Alex sa...

Tycker det är beundransvärt att du kan få ur dig en så här glad skapelse när du är på blä-humör! :-) Härlig! Tack för att du har fått mig att le! Jag tror att jag också vill bo i en svamp! :-D

Hoppas att du också har blivit på bättre humör nu när det har blivit lite svalare! Idag har jag faktiskt gnällt lite för att det har varit för kallt.. haha.. man är då aldrig nöjd ;-)

Stor kram på dig!

Cath. sa...

Nej men vilken läcker LO!!! Haha, ja man blir verkligen glad av den låten! Härligt att bara skapa så där, och jag tycker verkligen du är en mästare på att bygga upp dina LOer...