söndag 30 augusti 2009

It's alive!

Jag har inte uppdaterat på över en månad! Förlåt mig för att jag varit/är en usel bloggare... men jag har helt enkelt varit urless på att blogga. Tror det berott en hel del på att jag inte haft nån mojo med scrappingen på senare tid heller, allt har gått tröööögt när jag väl satt mig ned och pysslat. Men jag har iaf en hel del att visa framöver, så det är ju bra :)

Liten update sen sist:

- Varit "hemma" i Värmland och hälsat på päronen. Lyckades gå på fem loppisar - mamma och pappa är loppisgalna! Och så lyckades jag lura in mamma i scrappingens underbara värld, hon gjorde hela fyra fina kort under den helgen :)

- Varit på dop (igår), sambons brorssyster blev döpt. Och sambon blev gudfar ♥ Gjorde en presentlåda och ett kort, som jag förstås var för lat för att fota...

- Annars same same - driver shoppen och det är buskul, pysslar och går på nån fest emellanåt :)

Får väl avsluta babblandet med ett litet kort, som jag blev grymt nöjd med om jag får säga det själv. Tror faktiskt aldrig jag gillat ett kort så mycket som jag själv gjort! (Wow vad ego sagt!;-))

Mönstrade papper Stampington; rub-ons Maya Road; grattisstämpel Inkido

Blev så inspirerad av hur Camilla använt pappersremsor på det här kortet. Tack för inspirationen Millan ♥

Tjipp tjipp!

5 kommentarer:

Line sa...

Ibland behöver man en paus från att scrappa. Det ska ju vara kul, inget tvång.
Jättefint kort!

M sa...

Ja det var verkligen jättesnyggt kort!! Förstår att du är nöjd, det borde du vara! :)
Kram

Therese sa...

Kul att du uppdaterat igen! :D Kortet är superfint!!
Ska du "hem" på Oxhälja?
kram

Ammi sa...

Klart du ska vara "ego", superfint kort :-)

Scraprookie sa...

Äntligen är du tillbaka..blev nästan orolig där ett tag..har det hänt dig något?Ja, ja nu ska jag inte babbla om det. Förstår att det kan hända att man blir helt uttömd på ideer och scraplusten bara försvinner,du har ju butiken också..verkligen ett snyggt kort! Älskar att hälsa på hos dig!! KrAmEn Alexandra;p