lördag 5 september 2009

Liten sömmerska!

Som svar på din kommentar Alexandra - du behöver inte vara orolig! :) Det har inte hänt mig någonting, var bara totalt trött på att blogga helt enkelt. Men nu försöker jag sakta men säkert komma igång med det igen ;-)

Just nu är jag sjuk, har legat däckad i feber under dagen men känner mig liiiite bättre nu. Kanske det rent utav är svininfluensa man fått? Det kan man ju inte veta, men nog hoppas jag det. Det låter nog väldigt konstigt, men de flesta får ju en mild variant och har jag fått den nu så skulle det ju innebära att jag slipper vaccinera mig. Är det något jag är LIVRÄDD för så är det sprutor, min absolut största fobi! Men det är nog bäst att vaccinera sig när det väl är dags... huuua!

Visar er en layout som jag gjorde för ett tag sen, med endast gamla symönster och knappar från Myrorna, glimmer mist, Pearl Maker och lite bokstäver. Limmade fast en massa av mönster omlott och sprayade med mist - mest för att testa om det kunde bli en kul bakgrund och det tyckte jag det blev :) Passade temat så bra, för längst ned i högra hörnet finns datorskriven text om hur mycket jag alltid älskat att sy.


Swirlen är gjord utefter en mall jag gjorde genom att rita av en vanlig Prima-swirl på bakplåtspapper, sticka hål i prickarna och sen pricka med penna direkt på pappret. Sen var det bara att dutta med Pearl Makern :)

Hoppas ni andra är friska och krya och har en skön lördagskväll! :)

7 kommentarer:

Essmo sa...

Vilken härlig layout! Så coolt med mönster-papper ! Snyggt!! =)

Scraprookie sa...

Vad skönt att se att du är igång.. Det är ju så att man har nästan daglig kontakt, så när man inte hör av dig på länge blir man lite orolig:p.Jag är inte så gammal i gänget så det kommer säker att hända mig också..(att jag inte orkar blogga..) Vilken snygg LO!! Så häftigt det blev med mönster-papper..riktigt fint!! Söt du var på fotot..Jag älskade också att sy när jag var liten.Krya på dig vännen..allt kommer att bli bra! Många kramar från mig till dig!

Ammi sa...

Vilken häftig layout, wow...hade aldrig kommit på att använda mönster :-) Snyggt!!!

Anonym sa...

Superhärlig!
Hur får du dina pearls att inte få den där "toppen"? /J*

jenny/e.j.m sa...

Vilken häftig layout. Superläckert mönsterpapper.

//Jenny/e.j.m

Nenne sa...

Åh va härligt! Riktig "scrap" - det blev superläckert med mönsterpapper! Du kan du, vännen <3

Kram

mikaela sa...

Åh så underbar layout!! Gillar massor!! Vilken superide:)