måndag 15 september 2008

Back to nature

... för en gångs skull! Var så länge sen jag var ute och bara vandrade i skogen, kommer inte ihåg sist! Så idag tog jag och sambon en tur till Ågelsjön - vi är ju inte så orienterade här i Norrköping så vi fick titta på kommunens hemsida och bestämma oss efter det :)

Det blev en riktigt lång och härlig vandring i tidvis ganska tät terräng, med långa upp- och nedförsbackar och till och med lite klättrande längs en bergssluttning med ett rep som var uppsatt som stöd - hujedamig :) Men det var precis vad jag behövde, rensa tankarna och trötta ut mig själv. Tror vi var ute i 3-4 timmar. Här stannade vi och åt matsäck:

Underbar utsikt, en av de bästa skogsplatser jag varit på! Kul kontrast med skinnjackan, jag vet, men jag hade ingen bättre jacka för skogsvandring att ha på mig :)

Tack till alla härliga tjejer som har scrappat och tävlat i helgens Scrapfeber, ni har varit så duktiga! Nu ska jag ta och bekanta mig med soffan en stund... Trevlig kväll! ♥

8 kommentarer:

Therese sa...

Låter trevligt med vandring i skogen:) Du heter det d'r feeds eller nått sånt...?

malwa sa...

Tack för kommentaren i bloggen! Och visst hade jag det trevligt med "febern" - det var lite trist att ADSLet skulle vara urballat just igår (vid inlämningstid) dock. :-( Meeen... That's life.

Och så ser jag att jag nog gått miste om något när jag inte vandrat i naturen utanför Nkpg - utan höll mig till "strömsrundan" om jag motionerade när jag bodde där. :-)

Linda - www.knorrigt.com sa...

Så mysigt det ser ut!! :) Jag var ute i skogen och plockade svamp i helgen, jag tycker det är hur mysigt som helst att vara ute i skogen.

citronlime sa...

Tack för kommentaren i bloggen! :)
Hihi...ja det tog sin lilla tid, men ändå inte så lång tid som jag trodde från början. Är man bestämd så ;) Och blev inte avskräckt heller! Utan kommer absolut göra det fler gånger, filurar redan på nya idéer :D

Härligt med skogspromenad! :)

Essmo sa...

Hej!
Tack snälla för de fina orden i bloggen! Blir ju så glad.. =)
Har kikat runt här hos dig nu o ojojoj va mycet läckert! Gillar hur du använder tyll.. måste ge mig på o prova detta.. Kram!

evelina/maskrosfjun sa...

hihi, tack så mycket. trevligt att du tittade in hos mig. vackra foton fanns det här att beundra. själv är jag en stor naturmänniska som älskar fjällvandring och dylikt=) kram evelina

ÅsaF sa...

Åååå så mysigt det ser ut!! Jättefina foton!

lillis70 sa...

Vilken underbar bild, ser ut att vara en rofylld, skön plats att vara på!
Jaha, det var din lo på katten med papper från Maja som fick mig att "vara tvungen att shoppa" på magdas ;-) Den är så fin!