måndag 1 september 2008

Receptkort med Juletid

... eller förresten så kan jag ju även blogga det som nyss publicerades i Magdas blogg, nämligen mina receptkort! När jag först såg Maja Designs härliga papper Juletid fick jag en direkt association till julbak…. Korten är gjorda i 8x8 med Juletid-pappren som bakgrund, och recepten är utskrivna från datorn på MM:s små journaling-lappar.

Jag fick också testa Bazzills nya läckerheter PomPoms, eller ”bollfrans” som det heter på svenska, och en massa underbar tyll! Eftersom jag tycker det blev så läckert så har jag använt tyll i knapphål på vartenda kort ;-)


Glimmrande filt-thickers fixar man lätt med lite utsmetat glitterlim!Meningen är att bokstäverna ska likna nygräddade pepparkakor, och jag tycker det blev rätt bra? Hur jag lyckades med det får ni läsa i Magdas blogg!Jodå, PomPoms kommer i flera läckra färger =) ”Jag önskar mig…” kommer från klipparket som hör till Juletid-kollektionen.Visst påminner PomPoms om snöbollar? :)


Det här är verkligen the kollektion för allt julpysselrelaterat! Allt finns i Magdas shop förstås. God jul i förskott på er alla *fniss*

2 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

De är underbara! Jag måste snart fortsätta med mina recept också, nu blev jag sugen. :)

Tette sa...

Det är helt galet snyggt!!! Du är bara för duktig.