måndag 13 augusti 2007

DT-alster!

Nu har jag scannat in alla DT-alster jag hittills gjort för Magdas, totalt 2 LO:s och ett minialbum. Albumet blev väl inte så mini egentligen, utan i 6x6 eller 6x12 beroende på hur man ser det, eftersom jag gjort varje uppslag som en helhet.

Tyvärr blev jag missnöjd med inspirations-LO:n till Andy Warhol-tävlingen... vet inte exakt varför men gillar inte akrylfärgen runt LO:n och ugglorna, det blev för "mycket" bara. Men annars tycker jag om den, gillar verkligen det stora fotot som snälla Annette skrev ut åt mig! Är inne i en fas när jag vill testa nytt hela tiden, och då kan det bli lite för mycket av det goda ibland. Jobbigt när det inte blir som man velat, men samtidigt utvecklande och roligt när man hittar sig själv igen, lite förändrad och till det bättre förhoppningsvis :)

LO om min älskade brorson, som är en riktig linslus.
Ser tyvärr ut som om den är vikt nere i kanten, men det är scannerns fel!LO som inspiration till Andy Warhol-tävlingen. Handlar om min bror som blivit så stor och snart flyttar hemifrån. Som storasyster är man såklart fjantigt orolig och beskyddande, hur ska det gå? *s*Minialbumet, med mina favvobilder från sommarens semester. Alla fotona är tagna i Helsingör, dit vi var över en av dagarna (annars var vi i Helsingborg).
Det är ett egengjort accordion album, alltså som ett dragspel. Blir du sugen på att göra ett eget? Det finns en enkel beskrivning på hur man gör om klickar här.

Framsida:Uppslag 1:


Uppslag 2:Uppslag 3:


Uppslag 4:


Baksidan var inget speciell så den orkar jag inte ladda upp :)
Materialet hittar du hos Magdas!Framförallt har jag använt mig av:
Det kommer mera senare, nu måste jag fokusera lite på tenta ett par dagar till bara...

2 kommentarer:

ÅsaF sa...

Wow!! Superläckert!! :-) Skaparglädjen lyser igenom och inspirerar! Kram ÅsaF

Annette sa...

Jag tycker du har scrappat jättefina saker åt oss! Roligt att se att du behärskar olika stilar och olika tekniker. Dessutom upptäcker man nya saker varje gång man tittar på dina LOs, det gillar jag personligen väldigt mycket.

Din Andy Warhol-Lo tycker jag att du skall vara riktigt nöjd med. Du har fått fram en litet suggestiv känsla. Helt klart AW-inspirerad, men med en egen twist!