måndag 20 augusti 2007

Jag blir galen!

Ja, det blir jag! :) Flyttar till Helsingborg nästa vecka, och blir officiellt arbetslös. Men jag är säker på att arbete fixar sig, det är mest flytten som känns jobbig. Jag hatar att flytta, har gjort det så många ggr sen jag började plugga, det är 8:e gången sen 2002 nu... Alla prylar ska sållas, skräp eller inte?, möbler säljas mm mm. Men men det är väl ett lyxproblem egentligen?!

Samtidigt fick jag tillbaks uppsatsen rättad idag, men dock inga större ändringar så det är jag glad för :) Redovisning nästa fredag, sen drar jag alltså. Skööönt det ska bli ändå, att se nåt nytt än Närke-slätten för en gångs skull :)

Men hur mycket det än är omkring så hinner jag oftast scrappa ändå, även om sömnen blir lidande... hmm... jag tror jag är lite beroende! Skickade in lite till scrapinspiration häromdan, tycker de har så många roliga utmaningar! Resultat:

Utmaning: Rubrik med flera typsnitt. Lillebror tar studenten...Utmaning: Sommar. Semester på Öland när jag var liten.
Utmaning: Genomskinligt. Min darling...Har gjort lite mer åt Magdas och lite annat också, men det får bli en annan gång. Sov gott!

1 kommentar:

Emma sa...

Vad mycket fint du har gjort! Känner igen mig i det där med att flytta mycket, håller också på att rensa och packa flyttkartonger för fullt. Lovade mig själv förra gången jag flyttade att nu skulle jag bo här läänge... hm lite mer än ett år blev det ialla fall :o)