måndag 3 september 2007

Flyttat och klart (nästan)

Nu är äntligen alla banankartonger uppackade och nästan allt är inplockat, möblerat osv. Trivs redan i Helsingborg, vilken underbar stad! :-) Känns lite kontinentalt med alla annorlunda butiker, saltlukten från havet, hamnen... Love it!

Har glömt att visa en LO som var med på Scraputmaningen för nån vecka sen:Fotona är från labbet där jag gjorde ex-jobbet. Inspirerades av webmosterhelens skiss nr. 62. Både kul att ha foton därifrån samtidigt som det just nu bara känns jobbigt att titta på dem. Är så OTROLIGT trött på naturvetenskap just nu, blä! :) Men det beror väl på att man hållit på så intensivt ett tag, det går väl över (annars vore ju denna examen nästan lite förgäves?).

Nu ska jag fortsätta plocka här hemma. Synd att jag missade cropen på Scrappiz denna helg, måste in och kolla på alla alster senare. See yaa!

2 kommentarer:

mahlin sa...

Tack för grattiset.. och GRATTIS till dig som ny DT-medlem hos Magdas... Det ska bli jättekul och se vad du gör för fint för dem.. MAgdas som har såååå snygga saker!! Lycka till

Malin sa...

Å vad roligt!!!
Stort grattis till dig :)!!