måndag 23 februari 2009

Flytt och marskatter

Hej mitt i natten! De flesta sover väl vid den här tiden, men som vanligt är jag lite av en nattuggla...

Här händer det grejer! Jag skrev ju tidigare om att vi kollat lägenheter i Örebro. Det var en som vi speciellt fastnade för - fint läge nära stan, rimlig hyra och snygg planlösning. Dessutom håller den på att renoveras om, helt nytt överallt. Guess what - VI FICK DEN!! Helt sjukt, vi som låg 7:a i kön men de 6 st som låg före ville tydligen inte ha den. YES!

Det mindre roliga är att J börjar sitt nya jobb i Örebro redan imorgon och vi inte har tillgång till lägenheten förrän till helgen/månadsskiftet. Så nu bor han hos sin mamma och jag är kvar och fixar och städar - superkul :( Men den som väntar på nåt gott... ska bli så skönt att flytta så det kan ni inte fatta! Har längtat hem så himla mycket och äntligen blir det av!

Får väl avsluta min utläggning med något att titta på också, har en del som ligger och väntar på att visas för allmän beskådan :)

Marskatten Moa ja... trots att hon är steriliserad så har hon det där typiska parningsbeteendet som alltid börjar infinna sig vid den här tiden på året - svassar runt otåligt, slår med svansen, jamar högt och i ett icke önskvärt tonläge... :)

Imorgon ska jag skura skåp - kul! Hoppas ni får det roligare än mig! *kram*

2 kommentarer:

eldh sa...

Grattis till lägenheten! / Elin

Ellison sa...

Åh vad spännande med flytt! Grattis till lägenheten! kram