fredag 13 februari 2009

Maja Design (Rosa-Marina)

Jag som vanligtvis älskar färgglada papper har verkligen fastnat för Maja Design! Det är bara att erkänna... ;-) Jag gör en avstickare då och då till romantikens värld:)

Nyligen gjorde jag dessa för Magdas, med kollektionen Rosa-Marina:

Kombinerat med gammalt notpapper från Myrorna - rekommenderas att ta sig en titt där ibland, det kan vara en riktig guldgruva som komplement till allt det andra :)


Min favvostämpel just nu från RAM, färglagt med ProMarkers. Titta in i Magdas-bloggen för full materiallista och kolla också in Maries vackra vinterlayout!

För övrigt har jag varit i mina gamla hemtrakter Örebro både igår och idag, och tittat på lägenheter... jo, vi ska flytta dit igen! Saknar gamla Öret så otroligt mycket, blir så glad bara jag tänker på att komma dit! En del av lägenheterna verkade det finnas ganska god chans att vi skulle kunna få, men det är hårt på hyresrättsmarknaden just nu - ingen vill köpa bostadsrätt, alla ska hyra :( Men ni får hålla tummarna! J börjar jobba där redan om 1½ vecka så dt tskulle ju vara skönt om man kunde få flytta så snart som möjligt...

Dessutom är jag sjuk, har varit det fram och tillbaks i några veckor och nu är det som värst. Att det aldrig kan gå över! Ont i bihålorna, feber och halsont... usch!

Aja, slut på klagandet nu! :) Tjingeling!

3 kommentarer:

Kajsan sa...

Glad alla hjärtans dag vännen!
Hoppas du får en jätte fin dag!
Kram Karin.

Linda Dekorerar sa...

Snyggt, snyggt i fantastiskt fina papper.

Nina sa...

Du får då fram det bästa ur alla material... Såå vackra alster!

Glad alla hjärtans, vännen!!