söndag 31 maj 2009

Dålig bloggare...

Ja det har verkligen varit ovanligt lite aktivitet med bloggen på sistone, tyvärr :( Men det beror inte på att jag har för mycket att göra (även om det är en del med kurs och shop samtidigt!), utan jag har helt enkelt haft en period där jag inte känt för att blogga. Det har varit roligare med annat - att vara ute, träffa folk och umgås t ex. Och då kanske det inte gör så mycket :)

Lite scrappat blir det emellanåt, och massor i helgen faktiskt! Min sambos bror har nyligen fått en dotter, och när vi träffade henne på Kristi Himmelfärd så var vi ju tvungna att fota lite! Välkommen Lovisa! ♥

Texten innehåller namn, födelsetid, vikt, längd och sånt som kan vara kul att ha för framtiden. Som vanligt en massa utklippt från olika papper :)


Visst är hon söt?!

Närbild på de underbara bradsen från Sassafras :)

Tjipp o'hoj!

8 kommentarer:

M sa...

Åhh gud vad fina! Den andra var ju helt underbar! Vad inspirerad jag blir!! :)

Kram

Hedvig sa...

Ååååh, du scrappar sjukt snyggt även så här enkelt och stilrent. UNDERBARA =)

Alex sa...

Åååå vad jag har saknat detta!!! Inatt kommer jag att sova gott! :-D Älskar att se så här stilrena layouter som ändå lyckas fånga en totalt!

Men okejrå.. du verkar ha haft det gött, så du är förlåten! Blir bara påmind om att jag själv kanske borde lämna scrapbordet ibland och träffa lite folk :-O Har blivit väääldigt mycket scrappande på sistone.

Tack för grattisar! Ti-hi.. har äntligen landat lite! Kändes först sjukt overkligt att se mina layouter där inne! Har lite grejer kvar av det jag fick, så en gång till kommer jag få glänsa ;-) Kommer bli tråkigt när det är över...

Linda - www.knorrigt.com sa...

Wow Emma, såååå snygga! ♥ Hoppas att det går bra för dig med shopen. Kramar

Nina sa...

Tokläckra stilrena layouter! Självklart ska det finnas tid i livet för mycket annat än bloggande...jag tycker att man bara ska blogga när man känner för det - det får inte kännas tvunget. Det ska vara KUL!

...men visst ser jag fram emot varje uppdatering hos dig ;)

Tack för awarden - å right back at ya! Ska försöka besvara den vid tillfälle.

Pussåkram!

ÅsaF sa...

känner igen mig...det sociala livet är på topp och då fotar jag massor men hinner inte med att tänka på scrap eller blogg :-) Kul med bebis och superfina layouter!! Kram

(Favvis)Maria sa...

Nämen naaw så söt! Superfina LO:er med!

Therese sa...

Vilka snygga och stilrena layouter du gjort emma! Helt underbara!