söndag 10 maj 2009

Vintage-/färgutmaning + Teknikutmaning - Dekorationer

Fler CC-bidrag:

Utmaning: Scrappa så det ser vintage/gammeldags ut. Färgkrav: Brunt, någon variant av vit samt minst en av dessa färger: rosa, grön eller blå.

Jag använde blått som komplement till det bruna/vita. Och eftersom jag precis fått hem stämplarna från The Greeting Farm så var jag ju tvungen att använda en av dem :) Dekorerat med spets, blommor, pärlhattar och kinesiska mynt.

Oops... ser nu att jag råkat skriva "Mops Dag" :) Det ska ju såklart vara Mors Dag, får fixa det sen ;-)

Älvan Eva är färglagd med ProMarkers och efteråt sprayad med glimmer mist Iridescent Gold, som ger ett transparent skimmer.

Teknikutmaning - Dekorationer: Skapa något med endast egengjorda dekorationer.

Jag gjorde en egen pappblomma som dekoration, tillsammans med Pearl Maker och älvstämpeln Eva igen, färglagd med ProMarkers och 3D-lackade byxor :)

Blomman är superenkel att göra! Skär ut en smal remsa ca. 2 cm av ett 12x12-papper, och vik små veck a la dragspelsvikning. Limma sen ihop de två ändarna och tryck ihop allt mot mitten och limma. Jag klippte också först med bullig mönstrersax längs en av papprets kanter för att göra blomman lite roligare. Tipset fick jag från MM:s blogg!

Nu mina vänner ska jag försöka göra någon nytta här i hemmet också... Fortsatt trevlig söndag och tack för alla goa kommentarer! ♥

6 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Allt är jättefint! Eva är ju bara så himlans söt!

Alex sa...

Älvan Eva är urgullig! Man vill bara klappa lite på henne! :-) Tokgillar din blomma! Är lite svag för egengjorda blommor så denna ska jag definitivt testa! Lät ganska enkelt iaf :-) Tack för tipset!

Nenne sa...

Alla dina bidrag till CC:n bevisar bara än mer varför du är min favorit! Älskar "sommar"kortet - din krativitet att använda icke skraprelaterade saker (jag vill göra något till den utmaningen men hittar inte rätta inspirationen/idéerna :( ) och hela den layouten är superfin!

Tack för dina kommentarer oxå!

Kram

/Nenne

MiaS sa...

Underbart söta kort!

Scraprookie sa...

Men herre nån då..så söt hon är lilla Eva..!!!! Och vilka underbara kort..Blomman ska jag försöka göra NUU!! Kram

Anonym sa...

Helt sanslöst underbara kort!