tisdag 9 juni 2009

{KAOS}

För ett tag sedan blev jag utnämnd till KAOS-vinnare i Alex blogg, och häromveckan fick jag också det superfina kortet, kolla!! *pekar nedåt*

Kort av Alex. Tusen tack vännen! ♥

KAOS var för mig ett helt nytt begrepp inom scrapvärlden. Direkt saxat från Alex blogg:

"KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) - En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
- Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
- Skaparens eget namn
- Storlek: 10x15cm.

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man fysiskt kan spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

Det är alltid svårt att välja, men nu har jag iaf valt de tre tjejer som inspirerar mig otroligt mycket, och som jag tror kommer uppskatta detta! :)

{Nenne} - För att jag är så grymt imponerad utav dig! Du verkar inte rädd för att prova nya saker och det syns verkligen på dina alster hur kul du haft när du skapat dem. Det du gör ger mig alltid inspiration och en riktig energikick!

{Alex} - Hoppas man får nominera den som skickade awarden? :) Varje gång jag besöker din blogg vet jag att jag kommer komma därifrån med nya idéer! Jag älskar din scrapstil och likt mig så verkar du älska att pilla med roliga detaljer. Tack för alla tips och fantastiska alster!

{Scraprookie} - Jag tror du och jag har samma smak! ;-) Älskar att kika in på dina senaste Sassafras-projekt eller annat som du gjort. Dina layouter är alltid så lekfulla och personliga! Keepp up the good work! ♥

Om ni mailar mig era adresser på emma.e.larsson@gmail.com så kommer det varsitt KAOS-kort med posten ;-)

3 kommentarer:

Scraprookie sa...

Gulliga du!!! Blir så glad!!Du är bäst!!!!Kramen

Alex sa...

Åh så söt du är! :-) Fattar du vad glad jag blir??? TACK världens gulligaste! Ska skicka min adress till dig nu!

*kramiz*

Nenne sa...

TACK!!! Åh, vad glad jag blir! vilka fina ord - du är ju MIN inspiration!

Storkramen!