torsdag 4 juni 2009

Saknad

Hej! Och oj, vad jag är trött!! Den där kursen är verkligen otroligt intensiv, men ack så nyttig och lärorik... Men det är tur ändå att den är slut imorgon, så man får lite mer tid till företaget och pysslandet igen!

Sen vi flyttade tillbaks till Örebro så har jag verkligen saknat min lille brorsson William... Han är en sån mysig liten kille, full av energi och med massor av kärlek att ge ♥

Papper, clearstamps och stickers från Sassafras, varav vissa detaljer är utklippta och sprayade med glimmer mist. I övrigt minirosor, skinnblommor, bollfrans...

... och ärvda knappar ursprungligen från tant Tora, mammas faster. Visst är de helt underbart vintage?! ♥

5 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Supersnygg!

M sa...

Wow vad snygg! Den var ju huur fin som helst!

Nenne sa...

Ja Emma! Åhh, sassafras.. så fint med alla olika speciella blommor (måste ha såna där skinnblommor, vart får du tag på dem?? gör själv?) och de många bårderna. Supersnyggt med svart/vitt kort mot alla färgerna och speciellt den turkosa. Keep it coming!

Kram,
/Nenne

Miss Goldie sa...

Mmm, me like! Underbara papper och vilka söta knappar!

Alex sa...

Du har då alltid så fina, annorlunda, charmiga knappar!!! Älskar dem! Nu har jag, inspirerad av dig, bett min syrra som springer runt på loppisar hålla utkik efter just knappar! Vill också ha! :-)

Tokgillar denna! Du + Sassafras kan liksom inte bli fel! Underbar design!

Tack söta för dina fina ord och grattisar! Blir alldeles varm om hjärtat! O glad blir jag när jag hör att du gillar KAOS-kortet! Skönt att det äntligen har hittat till dig!

Hoppas du har haft en skön helg!

*kramiz*