onsdag 1 april 2009

Bungle Jungle

Det går lite längre mellan uppdateringarna i bloggen nuförtiden. Känner mig inte riktigt lika sugen på att sitta vid datorn när vädret börjar bli bättre! Scrappar inte lika mycket som "vanligt" heller, men en del har det ändå blivit:

Papper & stickers Sassafras Lass Bungle Jungle; chipboardsvamp Sassafras

Här har jag klippt en massa längs mönstren, vilket nog är det bästa med dessa papper - de är som gjorda för det och jag som älskar att klippa :)

Stickers, loppisknappar och bling så det står härliga till :)

En riktig lek med utklippta mönster och stickers, med i princip samma material som förra layouten. Det syns inte så väl här, men stickers-knapparna blir så snygga om man 3D-lackar dem - de blir typ som riktiga knappar! :) Skrev journalingen efter att jag fotat.

En annan sak - som vissa av er kanske märkte så låg Magdas blogg nere för några dagar sen pga. ett fel vid byte av server. Som tur är gick allt att rädda och nu är vi åter tillbaka som vanligt :) Med andra ord finns massor av nya inlägg att läsa - kika in nu med detsamma!

Scrapfebern är dessutom i full gång, det är otroligt hur många kreativa människor det finns därute! Du har ändra fram till 23 april på dig att ladda upp dina bidrag, så har du inte hakat på ännu så finns gott om tid kvar! Beställ kitet här och registrera dig i forumet bums!

Önskar alla en skön dag i det vackra vårvädret! ♥ Undrar om jag kommer bli lurad något idag... :)

4 kommentarer:

Alex sa...

haha! förstår att du vill ha en sån! jag sitter o leker med den själv mer än vad lillskruttan gör ;-) jag är verkligen på o vill att hon ska börja tycka om den.. det lär väl få motsatt effekt till slut.. hennes första ord lär väl bli "lägg av morsan" :-)

vilka underbara alster du har gjort! tror jag måste köpa lite nya sassafras lass papper för jag älskar också att klippa!

(Favvis)Maria sa...

Så fint! När jag ser andra gör nåt fint med papper som jag valt bort när jag handlat pyssel blir jag så irriterad för att jag int ekunde tänka mig att det kunde bli så bra! Haha...

MissMian sa...

Så snygga LOs och du är ju så otroligt duktig med just såna färgglada apper!

Erica sa...

Åh så fina layouter!!