fredag 18 april 2008

Ett steg..

...i rätt riktning! En LO som handlar om att livet mer eller mindre börjat om på nytt för mig, och hur mycket positivt som hänt på sistone :) Fotot är på mig när jag kommer ut från ett ställe där jag sökte jobb.


Jag älskar verkligen min nya spets från Rusty Pickle :) Så blev det en liten stjärna av rörpärlor också:


Tack för titten! ♥

10 kommentarer:

Unknown sa...

det här är en UNDERBAR layout!
slående färger och så fiina detaljer.

Anonym sa...

Helt underbar!! Trevlig helg!

Anonym sa...

Låter underbart med nystart och vad passar då bättre att skildra det med än en så färgstark och energigivande sida!? Urbra! Fotot är verkligen ett litet tidsdokument i sig själv, önskar att jag hade sådana foton utav mig. Kram

thorold sa...

Fantastiskt snygg layout! Stor liftvarning!

Anonym sa...

Vad snygga LO du gör! Undrar vad det är för namn på de rosa vinyl bokstäverna du använt ocg vad det vita bandet med små bollar på är för märke.

MVH Jessica
jessica_carlberg@hotmail.com

Emma sa...

Men så snygg!! Underbart upplägg! Gillar också spetsen... och pärlstjärnan :o) Måste säga att minialbumet du gjort är så himla fint också!! Kul med kålmården.. har bara varit där en gång när jag var liten, kanske det är dags igen snart :o)

Kram

Joanna sa...

Tjohejj vad snyggt!!!

Emma sa...

Jessica: Jag har mailat dig! Men ifall nån annan undrar så är thickersen i vinyl Daiquiri från American Crafts, och bollfrans-bandet är spets från Rusty Pickles kollektion Pirate Princess. Båda finns hos Magdas :)

Anonym sa...

Jätte läcker layout.
Härligt med nystart o nytändning i livet.

Anonym sa...

Hej
Ramlade in här på din sida. Härliga alster du gör och mysiga foton! Ska nog oxå ta en tur runt strömmen nån dag för att inhämta lite vårinspiration :D